GYAKRAN ISMTELT KÉRDÉSEK

 
1Mik azok a lakossági termékek?
Azok a termékek, termékcsaládok, melyeket kozmetikusként otthoni használatra ajánlhatunk vendégeinknek. Illetve arckezelés után vagy arckezelés kúra között, otthoni bőrápolásra ajánlunk vendégeinknek a hatás fenntartása/fokozása érdekében.
2Mik azok a professzionális termékek?
Professzionális terméknek nevezzük, azokat a termékeket, melyek használatához kozmetikus szakemberre van szükség. Ezek a termékek a hétköznapi ember számára nem elérhetőek.
3Hol vásárolhatóak meg a termékek?
A lakossági termékeket kozmetikusoknál lehet megvásárolni, illetve online a www.kedvenckremem.hu webáruházban. A professzionális termékeket pedig területi képviselőinktől és a www.kozmetikusplaza.hu webáruházon keresztül.
4Mi az a Kozmetikus Pláza?
A www.kozmetikusplaza.hu, egy olyan webáruház, ahova kizárólag kozmetikus szakemberek regisztrálhatnak és vásárolhatnak. A webáruházban megtalálhatóak a professzionális és lakossági termékek is.
5Ha szeretnék regisztrálni Kozmetikus Plázára, hogy tudom megtenni?
Egy e-mailt kell írni a kollégánknak, Balázs Zsuzsinak, a zsuzsi.balazs@beautypertner.hu e-mail címre, az alábbi adatokkal: számlázási név, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím és a kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolata!
6Mire van szükség a regisztrációhoz?
Számlázási névre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre és kozmetikus, sminkes vagy testkezelő végzettségedet igazoló BIZONYÍTVÁNYOD másolatára.
7Mi az a Kedvenc Krémem?
A www.kedvenckremem.hu egy olyan webáruház, amely mindenki számára elérhető és az általunk ajánlott fogyasztói árakon lehet vásárolni.
8Ki az a Beauty Partner Kft.?
A Beauty Partner Kft. a magyarországi forgalmazója a Farmona, a Bielenda (Bielenda Professional), a Chantarelle, a Yellow Rose, az AA, és a Make-up Studio márkáknak.
 

Buy now