HANDS REPAIR

Intenzív hidratáló, tápláló, regeneráló hatású kezelés


Száraz, igénybevett vagy irritált, kipirosodott kézbőrre.Tartalmaz hidratáló, puhító, antioxidáns és antimikróbális tulajdonságú méz és gyulladáscsökkentő noni gyümölcs kivonatot, a selyemproteinek pedig egy sor fontos aminosavat és oligopeptidet tartalmaznak. A mikrofehérjék molekulatömege alacsony, ezáltal képesek könnyen áthatolni a bőr felső rétegein. Selymes hatást kölcsönöz a bőrnek, mivel elősegíti és fenntartja a bőr hidratáltságát.

 

Kezelési terv


1. Készítse elő az aromaterápiás kézfürdőt, ehhez oldjon fel egy mérőkanál Kézfürdő sót 1,5 liter meleg vízben. Áztassa be a kezeket körülbelül 5-10 percig, majd utána törölje szárazra.
2. A Kézpeeling gél segítségével masszírozza át a kezeket, majd mossa le, vagy nedves törölköző segítségével távolítsa el a peeling maradékát és törölje szárazra a bőrt!
3. Ez után vékony rétegben vigye fel a Hidratáló hatású kézpakolást, majd takarja be fóliába a kezeket és húzzon rájuk thermo kesztyűt, így hagyja hatni legalább 20 percig. Nagyon sérült bőr esetén paraffin maszk alatt használjuk a pakolást, hogy fokozzuk a hatást.
4. A hatóidő leteltével vegye le a kesztyűt és a fóliát, majd a maradék pakolást távolítsuk el nedves törlőkendő segítségével.
5. A befejezéshez a Hidratáló hatású kéz- és körömápoló krém-sorbet-et masszírozza be a kéz bőrébe felszívódásig.

 

Kezelés termékei


Aromaterápiás, bőrpuhító kézfürdősó


Aktív összetevők: noni gyümölcs kivonat, körömvirág kivonat
Hatás: intenzíven puhítja az elszarusodott bőrt

Kéz peeling gél


Aktív összetevők: noni gyümölcs kivonat, panthenol Hatás: kiválóan puhítja az elszarusodott bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, előkészíti a bőrt az aktív hatóanyagok gyorsabb felszívódásához

Hidratáló hatású kézpakolás


Aktív összetevők: noni gyümölcs kivonat, hidrolizált selyem, méz, édes mandula olaj, méhviasz, allantoin, E-vitamin
Hatás: hidratálja és táplálja a bőrt

Hidratáló hatású kéz- és körömápoló krém-sorbet


Aktív összetevők: shea vaj, napraforgó mag olaj, panthenol, hidrolizált selyem, noni gyümölcs kivonat, allantoin
Hatás: csökkenti az irritációt, helyreállítja a bőr hidrolipid rétegét. Mélyen hidratál és táplál