VELVET HANDS

Intenzív regeneráló, folthalványító kézápoló kezelés.


Kiváló kezelés az igénybevett, idősödő bőrre. Puhító, hidratáló ureát és ceramidokat tartalmaz, amik az epidermiszben egy olyan réteget hoznak létre, amelyek védelmet nyújtanak a vízvesztéstől, valamint felgyorsítják a regenerációs folyamatokat és kisimítják a bőrt. A tejprotein pedig olyan növekedésfaktorokat tartalmaz, melyek a mélyebb bőrképző szövetekbe jutva aktiválják a kollagén- és elasztin képződést. Ez erősíti a kötőszövetet, és feszesebbé teszi a bőrt, míg a vízililiom kivonat hatékonyan enyhíti az irritációkat, kisimítja és feszesíti a bőrt, halványítja a kisebb elszíneződéseket.

 

Kezelési terv


1. Készítse elő az aromaterápiás kézfürdőt, ehhez oldjon fel egy mérőkanál Kézfürdő gyöngyöt 1,5 liter meleg vízben. Áztassa be a kezeket körülbelül 5-10 percig, majd utána törölje szárazra.
2. A Kéz peeling krém segítségével masszírozza át a kezeket, majd mossa le, vagy nedves törölköző segítségével távolítsa el a peeling maradékát és törölje szárazra a bőrt!
3. Ez után vékony rétegben vigye fel a Kézápoló krémpakolást, majd takarja be fóliába a kezeket és húzzon rájuk thermo kesztyűt, így hagyja hatni legalább 20 percig. Nagyon sérült bőr esetén paraffin maszk alatt használjuk a pakolást, hogy fokozzuk a hatást.
4. A hatóidő leteltével vegye le a kesztyűt és a fóliát, majd a pakolás maradékát masszírozza be a bőrbe.

 

Kezelés termékei


Aromaterápiás kézfürdő gyöngyök


Aktív összetevők: urea, vízililiom kivonat
Hatás: intenzíven puhítja az elszarusodott bőrt

Kéz peeling krém


Aktív összetevők: vízililiom kivonat, mandula és makadám olaj
Hatás: puhítja az elszarusodott bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, előkészíti a bőrt az aktív hatóanyagok gyorsabb felszívódásához

Kézápoló krémpakolás


Aktív összetevők: vízililiom kivonat, urea, ceramidok, tejproteinek
Hatás: regenerálja és táplálja a bőrt