PODOLOGIC ACID

Gyümölcssavas hámlasztó lábkezelés


Az erősen elszarusodott, kérges, száraz, bőrfelületre. PEDI-PRO ACIDS komplexel (glikolsav, tejsav, citromsav, almasav, szalicilsav). Gyorsan, hatékonyan fellazítja az elszarusodott bőrkérget, regenerálja, puhítja a bőrt, csökkenti a bőr elszarusodási hajlamát. A PODOLOGIC ACID hámlasztó gél szalicilsavat tartalmaz, így nem használható irritált, sérült bőrfelületen, gyerekeknél, várandóság, vérszegénység, Reye-szindróma és cukorbetegség, ekcéma vagy gombás fertőzés esetén.

 

Kezelési terv


1. Készítse elő a lábfürdőt, ehhez oldjon fel 1-2 mérőkanál finom, barack illatú Intenzív bőrpuhító hatású lábáztató sót 3 liter meleg vízben. A legalább 20 perces lábfürdő után törölje szárazra a lábakat.
2. A területtől függően vékonyan vigye fel a Hámlasztó hatású lábápoló gélt egy rétegben a sarkakra, vagy csak azokra a részekre, ahol bőrkeményedés található. Tekerje fóliába és a bőr állapotától és a bőrkeményedés vastagságától függően 5-10 percig hagyja hatni. A hatóidő után távolítsa el a fóliát és alaposan törölje le a maradék gélt nedves törlőkendővel. Távolítsa el a megvastagodott bőrt pedikűrös vagy elektromos reszelővel. Utána alaposan mossa meg és törölje át a lábakat.
3. Az elhalt epidermisz mechanikai eltávolítása után masszírozzon be a kezelt bőrfelületbe egy kis mennyiségű Bőrpuhító hatású krémes lábpakolást. Érdesebb, kiszáradt bőr esetén vastagabban vigye fel és 5 percig pakolásként alkalmazza, majd a maradékot masszírozza be a bőrbe.

 

Kezelés termékei


Intenzív bőrpuhító hatású lábáztató só AHA és BHA savakkal


Aktív összetevők: ásványi só, urea, PEDI-PRO ACID komplex, orvosi zsálya kivonat

Hámlasztó hatású lábápoló gél


Szerepe: intenzív hámlasztó hatású extrém megvastagodott bőrre. Helyspecifikus használatot igényel - csak problémás, elszarusodott bőrrészekre használja
Aktív összetevők: PEDI-PRO ACID komplex

FIGYELEM! A Hámlasztó hatású lábápoló gél kizárólag professzionális használatra ajánlott. A terméket csak a leírásnak megfelelően, külsőleg használja. Kerülje, hogy a termék szembe vagy nyálkahártyára jusson. Azonnal hagyja abba a használatát, ha irritációt, égető, viszkető érzését és erős kipirosodást észlel. Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen. Nem ajánlott a használata gyerekeknek, terhes nőknek, vérszegénységben, Reye szindrómában szenvedőknek, szalicilsav allergiásoknak, diabéteszben szenvedőknek, gombás vagy ekcémás bőrfelületen. Védjük a fénytől és a magas hőmérséklettől. Eredeti csomagolásában tárolja.

Bőrpuhító hatású krémes lábpakolás AHA & BHA savakkal


Szerepe: bőrpuhító, a bőrkeményedések és kirepedések kialakulását megelőző hatás. Intenzíven hidratálja, regenerálja a bőrt.
Aktív összetevők: PEDI-PRO ACID komplex, urea, panthenol, allantoin, F vitamin

 
 

intenzív bőrpuhító hatású lábáztató só AHA és BHA savakkal

hámlasztó hatású lábápoló gél

bőrpuhító hatású pakolás AHA és BHA savakkal