PODOLOGIC FITNESS

Antibakteriális lábkezelés


A kezelés fő hatóanyaga az erőteljes gyulladást csökkentő, antibakteriális, gombásodás elleni hatású ezüst ionok, amelyek gátolják a baktériumok terjedését és elszaporodását. Az orvosi zsálya kivonattal, cink-oxiddal, inulinnal és tengeri sóval, shea vajjal gazdagított formula normalizálja a verejték kiválasztását, csökkenti a láb izzadékonyságát, növeli a szárazabb láb komfortérzetét. A készítmények otthoni használata esetén a lábai védelmében biztosan kizárhatók a szoláriumok, a szaunák, az uszodák, a strandok, az edzőtermek látogatásainak káros hatásai.

 

Kezelési terv


1. Készítse elő a lábfürdőt, ehhez oldjon fel 1mérőkanál Antibakteriális hatású lábfürdő sót 3 liter meleg vízben. A lábfürdő időtartama 10-15 perc. Szükség esetén, a hatás növeléshez növelje a só adagot 20 grammig (2 mérő kanál). Professzionális és otthoni használatra is javasolt. 2. A Lábpeeling segítségével masszírozza át a lábakat, majd mossa le, vagy nedves törölköző segítségével távolítsa el a peeling maradékát és törölje szárazra a bőrt! 3. Vigye fel a készítményt a talpakra és lábujjak közötti területre és masszírozza be teljes felszívódásig.

 

Kezelés termékei


Antibakteriális hatású lábfürdő só ezüst ionokkal


Szerepe: láb előkészítése a pedikűrkezeléshez
Aktív összetevők: ezüst ionok, cink-oxid, orvosi zsálya kivonat

Lábpeeling ezüst ionokkal


Szerepe: A hiperkeratizosra hajlamos lábak ápolására, a pedikűr és antibakteriális kezelés előkészítéséhez és megkönnyítéséhez.
Aktív összetevők: ezüst ionok, cink-oxid, inulin, shea vaj

Antibakteriális hatású lábápoló krém ezüst ionokkal


Szerepe: az aktív életmódot folytató emberek lábápolásához.
Aktív összetevők: ezüst ionok, cink-oxid, inulin, orvosi zsálya kivonat