PODOLOGIC HERBAL

Hidratáló, védő hatású klasszikus pedikűr.


Láb SPA kezelés kiválóan alkalmazható száraz, durva, intenzív hidratálást igénylő bőr ápolására. Urea tartalma segít a bőr rugalmasságának, hidratáltságának megőrzésében, a nedvesség megkötésében. Az eukaliptusz olaj antiszeptikus, antibakteriális és gyulladáscsökkentő, valamint hűsítő hatású.
A könnyed léptek titka
Egy ember átlagosan 8-10 ezer lépést tesz meg naponta, amely körülbelül 8 km távolságnak felel meg. Az ember egész életében körülbelül 128.747 kilométert sétál, amely több mint 3000 maratonnak felel meg, vagy annyi, mintha háromszor kerülnénk meg a Földet. Mivel ekkora terhelés éri a lábakat, mindenképpen megérdemlik a megfelelő ápolást.

 

Kezelési terv


1. Készítse elő a lábfürdőt, ehhez oldjon fel 1 mérőkanál finom, eukaliptusz illatú Bőrpuhító hatású lábfürdő gyöngyöt 3 liter meleg vízben. A lábfürdő időtartama 10-15 perc. Szükség esetén, a hatás növeléshez növelje a só adagot 20 grammig (2 mérő kanál).
2. Ezt követően vigye fel az Intenzív bőrpuhító hatású lábápoló habot a problémás, elszarusodott bőrfelületre. Hagyja hatni 3-5 percig, a maradékot törölje le száraz kendővel, ezután végezze el az elhalt bőr eltávolítását kézi vagy elektromos reszelővel.
3. Miután szárazra törölte a lábakat, vigye fel a Lábpeeling krémet masszírozó mozdulatokkal. Rövid lábmasszázs után törölje le nedves kendővel úgy, hogy ne maradjon radírozószemcse a lábakon.
4. Végül masszírozó mozdulatokkal vigye fel a Regeneráló hatású lábápoló krémet a tiszta, száraz talp és ujjközök bőrére, majd hagyja hatni teljes felszívódásig.

 

Kezelés termékei


Bőrpuhító hatású lábfürdő gyöngyök


Szerepe: a só gyöngy fürdő kiválóan puhítja az elszarusodott bőrt, pihenteti a lábakat.
Aktív összetevők: 30% urea, eukaliptusz esszenciális olaja, zsálya kivonat
Hatás: intenzíven puhítja az elszarusodott bőrt

Intenzív bőrpuhító hatású lábápoló hab


Szerepe: elősegíti a bőr felpuhítását.
Aktív összetevők: 30% urea, bio-kén, inulin, zsálya kivonat
Hatás: kiválóan puhítja az elszarusodott bőrt, száraz tyúkszemeket vagy a talpak oldalsó részeinek a helytelen járás vagy a rossz cipő által okozott bőrkeményedéseket.

Lábpeeling krém


Szerepe: elősegíti a nagyon száraz bőr eltávolítását.
Aktív összetevők: eukaliptusz és fenyő esszenciális olajok, búzakorpa kivonat, tejsav
Hatás: hatékonyan távolítja el elszarusodót epidermiszt, kisimítja a bőrt. Stimulálja a vérkeringést. Előkészíti bőrt az aktív hatóanyagok gyorsabb felszívódásához. A bőr puhává és simává válik.

Regeneráló hatású lábápoló krém


Szerepe: hidratálja, intenzíven ápolja a nagyon száraz bőrt
Aktív összetevők: E vitamin, mandula olaj, allantoin, bisabolol, 10% urea, levendula esszenciális olaja
Hatás: mélyen hidratálja a lábbőrt, csökkenti a túlzott izzadékonyságát. Megelőzi a tyúkszemek kialakulását. Csökkenti a gyulladásokat és az irritációt. Helyreállítja a talpbőr hidrolipid rétegét.